lunes, 17 de noviembre de 2008

Una primera aproximació a Eyeblaster

Eyeblaster és el líder global en tecnologia i serveis de màrqueting digital integrat. Actua en un dels mercats de creixement més ràpid que existeixen actualment: el del màrqueting interactiu. El seu paquet de productes, potent però a la vegada fàcil d’utilitzar, permet la creació i la gestió de comunicacions interactives amb uns resultats significatius.

Es tracta d’un proveïdor de suports multimedia per a publicitat online que proporciona la tecnologia adserver per a distribuir creativitats gràfiques. El seu valor principal resideix en la gestió de banners richmedia i vídeos en els llocs web escollits per les diferents empreses per portar a terme la seva campanya de publicitat online.

Eyeblaster ajuda als seus clients a crear, planificar i fer el seguiment de campanyes de publicitat online. Té la seva seu a Nova York i compta amb 23 oficines repartides en 5 continents. Ofereix innovacions digitals des del 1999, gaudeix d’una alta rentabilitat des de principis de 2002 i segueix creixent gràcies a un equip format per experts en publicitat, màrqueting i software que, juntament amb un equip tècnic professional, estant canviant les regles de participació online. I és que Eyeblaster ofereix les eines necessàries per a gestionar campanyes interactives i la capacitat de fer-ho arreu del món i en tot el panorama digital.

Per a més informació, consulteu la seva web.

No hay comentarios: